Topic: Opinie o Intelligent Brush

Co myślicie o tym samo sprzątającym robocie? Pomaga Wam w porządkach w domu? Często go używacie?

Re: Opinie o Intelligent Brush

Mnie bardzo pomaga w porządkach smile
Robocik ten zawsze chodzi z rana, sprzatając podłogi w przedpokoju i pokojach, żebysmy potem nie roznosili zanieczyszcezń. Dzięki temu po domu mozna chodzić na boso, bo nie ma brudu na ziemi. Gdy sprzatam cały dom, to robocik pracuje przy podłodze, aja na półkach. Razem porządki ida nam szybko i dokładnie. Ciekawie obserwuje się tego robocika jak jeździ i odbija się od ścian i mebli. Te jego piruety i zygzaki są bardzo zabawne.

U mnie w domu Robocop bardzo często jest właczany. Czy jestesmy w domu, czy nas nie ma, on od 9 do 12 śmiga po naszych podłogach i sprzata. Potem, jeżeli zaistnieje taka potrzeba, to uruchamia się go, aby pozbierał zanieczyszczenia. Przy większych porządkach śmiga po mieszkaniu, zbierając od razu kurz z podłóg, kiedy się sprząta z wyższych części. Jest bardzo dobrym pomocnikiem przy sprzataniu.

W moim domu, ten robot sprzata co jakiś czas. Najlepiej się nadaje w kuchni, łazience w jednym z pokoi, gdzie z łatwością potrafi wjechac pod meble. Dzięki temu nie muszę się schylać i męczyc z dostaniem się pod łóżko lub szafę, bo robot za mnie tam wchodzi i sprząta. Zbiera bardzo dokładnie cały kurz i brud. Jestem z niego bardzo zadowolona, bo jest bardzo pomocny.

Intelligent Brush w moim domu jest używany bardzo często. Ten robot dziennie ogarnia podłogi w domu, aby można było chodzić po czystych podłogach. Najlepsze jest to, że to urządzenie samo sprzata. Można spokojnie wyjść z mieszkania, a on jeździ zbierając brud. Dzięki niemu wraca się zawsze do czystego mieszkania.

Według mnie to urzadzenie jest bardzo fajne. Sprząta dom kiedy mieszkańcy nie mają czasu na to lub nie ma ich w domu. Robot ten jest bardzo szybki i dokładny. Zbiera cały kurz i brud, dzięki czemu możemy wracać do czystego mieszkania. U mnie w domu bardzo czesto właczany jest ten robot, niekiedy kilka razy dziennie, ponieważ z dworu przynosi się wiele zanieczyszczen.

Robocop jest niezwykłym urządzeniem. Nie mam go jeszcez na stałe w domu, ale jak miałem okazje zobaczyć jego działanie, to wywarł na mnie wielkie wrażenie. Jeździ sam - wystarczy zaprogramować i można o nim zapomnieć. Można wyjść z domu i nie przejmować się nim, a on wszystkie podłogi w mieszkaniu oczyści z kurzu. Dość szybki i dokładny. Myślę, że jak będę miał go w domu, to czesto będzie załączany - może nawet codziennie.

Ten robot jest niezwykły i bardzo dokładny. Śmiga zabawnie po podłodze zbiera cały kurz, piasek i inne drobiny dzięki czemu nie musimy męczyć się z miotłą. Intelligent Brush dostaje się pod niektóe łózka i stoły. Zbiera zanieczyszczenia dokładnie z kazdego kąta. Pozwala odpocząć bo zrobi porządki za nas a my w tym czasie mozemy wyjsc z domu lub odpoczywac. U mnie w mieszkaniu sprząta codziennie rano. Niekiedy zdarza się także właczać go popołudniami ale tylko wtedy gdy przez pół dnia nazbierało się duzo piasku.

Przy tym robocie można chwilę odpocząć. Sam sprząta podłogi, dzięki czemu można siąść i porobić coś innego, albo nawet wyjść z mieszkania. Urządzenie Robocop bardzo często jest uruchamiane w moim domu, ponieważ bardzo szybko po podłogach rozprzestrzenia się piaseki inne zanieczyszczenia. Bardzo mi się podoba to, że urządzenie to jest niewielkie, dzięki czemu może wjechac pod stół, krzesła, a nawet łóżko.

Robot ten jest bardzo inteligentny i pomocny w każdym domu. Sam jeździ, sprząta, a nawet szuka swojej ładowarki i się ładuje. Mając takie urządzenie w domu, można o nim zapomnieć. Nie trzeba się nim przejmować, bo zawsze sobie poradzi ze wszystkim. Najfajniejsze jest to, że można go samego zostawić w domu, a gdy się wróci z powrotem do domu, mamy czyste podłogi. W moim domu to urządzenie jest uruchamiane codziennie, bo codziennie nanosi się jakis brud z dworu.